Bliv artikeldonor

I stedet for at give gadens udsatte en 20’er (som du aldrig lige har i lommen, alligevel), kan du hjælpe dem ved at donere en artikel til bladet.

Alle artikler i bladet er doneret af frivillige journalister, skribenter og bloggere, som ofte har valgt at omskrive en eksisterende tekst, som kun har været udgivet digitalt. Og selvom vi ikke tager alle artikler og allerede har afvist nogle, så er vi glade for enhver henvendelse. Så kom bare.

Hvilke artikler modtager vi?

Den mest oplagte artikel i bladet handler om minoriteter, i én eller anden forstand. Det kan være mennesker der dyrker en sjælden sportsgren eller bruger særlige digitale tjenester. Det vigtigste er at teksterne handler om noget vi ikke alle kender, og som kan lære os noget. Vi ELSKER bloggere. Gode bloggere kan nemlig formulere sig kort og ved hvad der virker. Så hvis du har en blogpost, som er testet og som du synes skulle have et ekstra liv på print, så er vi interesserede i at høre mere.

Hvordan gør jeg?

Du kan sende en mail på hello[at]stradamag.dk – men er det ikke federe at du ringer til Anders på 61678913 og taler med et rigtigt menneske?

Her får du nogle basisinformationer:

  • Bladets format er H:210 mm x B:265 mm
  • En normalside er 4425 anslag (incl mellemrum)
  • Du får dit navn, en BIO på 140 tegn samt et link med under artiklen

Noget andet?

Nåh, jo. Vi elsker dig – du er et godt menneske!